Fabulous Sales - webshop

De beste audiovisuele producten voor professionals
Hoogwaardig licht, geluid en video

Welkom bij Fabulous Sales – De webwinkel voor professionals! Wij zijn een betrouwbare leverancier op het gebied van hoogwaardig licht, geluid en video met de beste audiovisuele producten voor professionals. Het online aanbod is gevarieerd en zorgvuldig samengesteld op kwaliteit, betrouwbaarheid en eerlijke prijzen. Ons bedrijf is gevestigd in Waalwijk, Noord-Brabant en hecht veel waarde aan persoonlijk contact. Met onze ruime ervaring vanuit Fabulous Rental hebben we alle kennis in huis.


Officiële dealer en distributeur/importeur van diverse topmerken

Als officiële dealer en distributeur/importeur van diverse topmerken, gecombineerd met onze expertise uit de verhuurbranche, beschikken wij over een uitgebreide kennis en ervaring met onze producten, waardoor wij een uitgebreid advies kunnen geven over de beste oplossing voor uw project. Onze experts staan dag en nacht voor u klaar voor een deskundig advies op maat.


Bestel uw audiovisuele producten eenvoudig in onze webshop

Bestel eenvoudig via onze webshop waarmee we door heel Nederland leveren. Met het aanmaken van een account kunt u alle informatie over beschikbaarheid en nettoprijzen direct terugvinden. Na het plaatsen van een bestelling kunt u op een veilige manier via iDeal betalen. Wij zorgen voor een snelle afhandeling en werken samen met onze betrouwbare logistieke partners die ervoor zorgen dat onze producten voor iedereen in Nederland beschikbaar zijn.
Heeft u een vraag of kunt u de gewenste producten niet vinden, neem vrijblijvend contact op via onderstaande contactgegevens. Bij Fabulous Sales staan we altijd voor u klaar!