Skip to content

OPTOver.

OPTOVER, SEE EVERYWHERE.

De optover ptz en pov camera’s en ptz controllers worden geproduceerd door YNM systems inc. uit Zuid-Korea. Een betrouwbare producent die kwaliteit, budgetverantwoord en gebruiksgemak hoog in het vaandel heeft staan hoog in het vaandel heeft staan. Een eigen R&D afdeling, snelle levering, groot productengamma en een efficiente support afdeling is wat de Optover onderscheid van de andere producenten op de markt

Het leveringsprogramma zijn de diverse PTZ camera’s, NDI camera’s, Controllers, en POV camera’s. De producten zijn normaliter op voorraad in ons magazijn in Breda. Tevens zijn van de P-A serie alsmede de POV serie demomodellen aanwezig.Natuurlijk incl de Compact en Professional controller.

De camera’s worden veel ingezet in de culturele sector, theaters, schouwburgen, symposia, en bij stream/hybride evenementen.

Vraag nu een demo aan een laat u verrassen door de kwaliteit en betaalbaarheid van Optover camera’s. Fabulous Sales is de importeur van Optover voor de Benelux en Duitsland.