Skip to content

Powersoft

Hoogwaardige versterkers van Powersoft

Powersoft, opgericht in 1995 in Italië, is gegroeid naar een wereldwijd opererend bedrijf met hoofdkantoor in Florence (Scandicci) Italië, dat high-end en gepatenteerde technologieën en oplossingen ontwerpt, produceert en op de markt brengt voor de professionele audio-industrie.

Powersoft is wereld-marktleider in lichtgewicht, krachtige, 1HE, energie-efficiënte versterkers, en is het eerste bedrijf dat Pulse Width Modulation-technologie (PWM) heeft geïntroduceerd op een manier die hen in staat stelde om efficiëntie en kracht te bereiken die ondenkbaar waren, toegevoegd door Power Factor Correction (PFC). De modellen met DSP en Dante zorgen voor ongekende mogelijkheden.

Green Audio Power
Sinds de oprichting van Powersoft is energiebesparing belangrijk tijdens de ontwikkeling, productie en gebruik van hun versterkers. Lees hier meer.

Variërend van stadions, sportarena’s, pretparken en luchthavens tot congrescentra, kerken, bioscopen en clubs, en worden wereldwijd gebruikt door toonaangevende PA geluidsbedrijven.

Garantie
We geven 5 jaar garantie op de door ons geleverde Powersoft versterkers.

T Series
De T Series is de nieuwste toevoeging aan de bestaande touring versterkers van Powersoft. Unieke specificaties en waanzinnige prijzen geven u nieuwe mogelijkheden om alles uit uw luidsprekers te halen. Verkrijgbaar in 2 of 4 kanalen en vermogens van 750 Watt tot 3000 Watt.

Powersoft brengt al haar flexibiliteit en performance terug in compacte units voor kleine en middelgrote systemen.