Skip to content

Linea Research

Powerhouses van Linea Research

Het hebben van toonaangevende technologie is niet genoeg. De medewerkers van Linea Research hebben ook tientallen jaren gecombineerde ervaring in ontwerp en productie. Dit heeft geresulteerd in een aanpak die leidt tot een zeer hoge essemblage kwaliteit. Cruciaal hiervoor is ‘design for manufacturing’, wat resulteert in een verhoogde montagenauwkeurigheid, robuuste testregimes, kortere montagetijd en hoge kwaliteit in het algemeen.

Elk component wordt getest en geregistreerd in combinatie met het eindproduct waarin het wordt gebruikt. Aangezien elke wijziging aan een component automatisch een wijziging in het serienummer veroorzaakt, zijn we gemakkelijk in staat om de exacte bouwstandaard van elk product te bepalen.

Omdat onze producten grotendeels modulair zijn ontworpen, zijn we in staat om elke subassemblage afzonderlijk te testen voordat de voltooide unit wordt getest. Elk product wordt dus effectief twee keer getest. Wij zijn van mening dat deze filosofie zijn vruchten afwerpt in termen van onze bewezen veldkwaliteit. Uiteraard wordt elke afzonderlijke eenheid vóór verzending doorweekt en op veiligheid getest voordat ze onze fabriek verlaten.

Fabulous Sales is de importeur voor Nederland.