Skip to content

Chauvet

SHOW VERLICHTING VAN CHAUVET

Chauvet Professional is de doordachte, toekomstgerichte keuze voor lichtontwerpers en biedt een zorgvuldig gerichte selectie van producten die nieuwe ontwerpmogelijkheden openen en het gemakkelijker maken om hoogwaardige verlichtingsprojecten te voltooien.

Belangrijkste toepassingen: concerten, toneel- en evenementproducties, touring, theaters, horecagelegenheden, cruiseschepen, clubs, gebedshuizen, televisie en architainment.

Het bedrijf, opgericht in 1990 door Albert en Berenice Chauvet, wordt algemeen erkend voor zijn leiderschap in het op de markt brengen van succesvolle concepten, waaronder het pionieren in de ontwikkeling van betaalbare LED kleurmeng-armaturen.

Tegenwoordig bedient Chauvet klanten over de hele wereld vanuit zijn bedrijfsvestigingen in de VS (Florida en Californië), het Verenigd Koninkrijk, België, Mexico, Frankrijk en Duitsland, evenals via een wereldwijd netwerk van geautoriseerde dealers en distributeurs.

De Rogue-serie van CHAUVET Professional staat bekend om zijn hoogwaardige prestaties en functies die ongehoord zijn in LED-spot/beam-armaturen voor zijn prijsklasse.