Skip to content

18Sound

Power van 18Sound


Eighteen Sound is een toonaangevende ontwerper en fabrikant van professionele audioluidsprekers van hoge kwaliteit, die ultramoderne transducertechnologieën ontwikkelt en de meest geavanceerde productietechnieken gebruikt, gevestigd in Reggio Emilia, Italië.

De R&D- en engineeringteams van Eighteen Sound combineren een vooruitstrevende ontwerpbenadering en de hoogste technische nauwkeurigheid met de vaardigheden en aandacht van een ervaren productieteam, wat resulteert in de uitzonderlijke producten die worden gecreëerd in de thuiskantoren en het productiecentrum.

Deze faciliteit, die in 2013 werd verplaatst, bestaat uit twee conustransducers en één productielijnen voor HF-compressiedrivers, met eigen ontworpen robot- en ultramoderne computernetwerksegmenten, verweven met hands-on, constante inspectie en detaillering. De laatste kwaliteitscontrole aan het einde van de lijn is een oefening in ‘witte handschoenen’-inspectie, in combinatie met stuk voor stuk geautomatiseerde testen en documentatie, waardoor elke eenheid een end-of-line, opvraagbare set gegevens heeft. Met individuele barcodehandtekeningen op elke bestuurder, kan onze database u voorzien van ‘geboorteakte’-gegevenssets van uw unit.

We ontwikkelen voortdurend innovatieve en betrouwbare componenten voor veel grote pro-audio luidsprekermerken en we distribueren onze producten wereldwijd via ons uitgebreide distributienetwerk.

Fabulous Sales is de importeur voor Nederland en België.