Skip to content

Audio

HET BESTE GELUID VOOR OPTREDENS, FEESTEN EN EVENEMENTEN

Compleet systeem of losse sets
Fabulous Rental verhuurt geluidsystemen voor diverse doeleinden. Van DJ-sets tot grote op maat samengestelde systemen voor elke toepassing. U kunt een geluidsysteem huren voor spraak, presentatie of live muziek voor 50 tot 3000 personen. Naast de audio-systemen kunt u ook bij ons terecht voor draadloze microfoons, mengpanelen en dj-sets voor feesten of partijen.

Ook voor verzorging van live muziek en optredens bieden wij complete systemen voor o.a. bands en artiesten voorzien van microfoons, monitors en PA. Tevens bieden wij professionele geluidsmensen aan die complete bands kunnen mixen.

PL Audio
De geluidsystemen die bij Fabulous Rental verhuurd worden zijn uitsluitend van het Duitse merk PL Audio. Dit merk maakt zéér compacte maar toch krachtige systemen. Het geluid kenmerkt zich in een open en helder geluid, met het juiste bereik.

Powersoft
Alle audio-systemen van PL Audio worden aangestuurd door Powersoft versterkers uit de T en X serie. Door het gebruik van de Armonia software is er altijd volledige controle over het audio-systeem.

Geluidsplan
U kunt bij ons terecht voor het maken van een geluidsplan op maat. Hiermee maken we een passend rapport dat voldoet aan de huidige wet- en regelgeving. Met dit geluidsplan op maat kunt u bijvoorbeeld een vergunning aanvragen voor uw evenement.

Een geluidsplan laat zien wat geluid doet op uw locatie. Denk hierbij aan volume in dB, reflectie en afstand. Naast het maken van een geluidsplan kunnen wij ook geluidsmetingen doen tijdens uw evenement. Hiermee monitoren we continu de geluidsniveaus die u volgens uw vergunning moet aanhouden. Uiteraard is het mogelijk om hier achteraf een rapport van te verkrijgen.