Skip to content

Lights

VAN LOSSE SPOTS TOT COMPLETE LICHTSHOW VOOR UW EVENEMENT

Evenementen
Door de jarenlange ervaring in de theater- en eventwereld is Fabulous Rental uw geschikte partner voor het sfeervol uitlichten van uw evenement en/of presentatie zowel binnen als buiten. Ons assortiment bestaat uit conventionele verlichting, LED verlichting en moderne intelligente verlichting. Fabulous Rental heeft een ruim assortiment van verschillende armaturen in de verhuur op voorraad. Tevens bieden wij accu-verlichting voor makkelijke plaatsing zowel binnen als buiten. Deze armaturen zijn IP66, dus waterbestendig.

Techniek
De aansturing van verlichting is zeker net zo belangrijk, vandaar dat Fabulous Rental beschikt over diverse lichttafels, van eenvoudig tot zeer uitgebreid.

De rigging voorraad van Fabulous Rental bestaat uit Prolyte truss, Verlinde takels en VMB opdraai-statieven, welke goed onderhouden worden. Daarnaast wordt deze voorraad jaarlijks gekeurd, zodat wij voldoen aan de geldende eisen op het gebied van rigging.

Lichtplan
Desgewenst kan Fabulous Rental een lichtplan uittekenen in WYSIWYG, zodat u vooraf een animatie krijgt hoe het lichtplan er uit gaat zien. Zo brengen wij een degelijk advies over het optimale gebruik van verlichting en de mogelijkheden van uw locatie. Tevens worden alle rigging en takelpunten doorberekend door onze professionals zodat alles veilig gebeurd.